Viljandlased alustasid Tartu liigas medalimänge

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi esindus pidas nelja päevaga neli võitluslikku kohtumist, neist kolm kodusel jääväljakul Eestimaa talimängude finaalturniiril. Paraku meie harrastajad võiduni ei jõudnud, kuid nad said väärtuslikke kogemusi ja mõistagi hulga sportlikke emotsioone.
Viljandi hokiklubi esindus pidas nelja päevaga neli võitluslikku kohtumist, neist kolm kodusel jääväljakul Eestimaa talimängude finaalturniiril. Paraku meie harrastajad võiduni ei jõudnud, kuid nad said väärtuslikke kogemusi ja mõistagi hulga sportlikke emotsioone. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval, päev pärast kodusel väljakul asetleidnud Eestimaa talimängude finaalturniiri lõppu tegi Viljandi hokiklubi esindus algust Tartu linna hokiliiga kolmandat kohta selgitava seeriaga ning kolme võiduni peetava seeria teisele vastasseisule läheb ta vastu 1:3 kaotusega.

Tartus teoks saanud kohtumises suutsid viljandlased esimesel veerandtunnil konkurendile, kohalikule Dünamo meeskonnale tõhusalt survet avaldada ja oli ka ohtralt häid võimalusi värav lüüa, paraku ei jõudnud pealevisked soovitud sihini.

Avapoolaeg lõppes 1:1 viigiga. Teisel poolajal suutsid paraku skoori teha vaid võõrustajad. Viljandlaste ainsaks jäänud tabamuse sooritas Mihkel Peips.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles