Sõudmistalve lõpp-peatus lõi kuldselt särama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks edukamaid Viljandi sõudjaid oli Narvas Erli Mat. Tartu ülikooli meditsiinitudengina teenis ta naiste klassi hõbeda kõrvale üliõpilaste meistri kulla ning ta oli ka üks kolmest viljandlasest, kes pälvisid Telia sarja tänavuse hooaja võidu.
Üks edukamaid Viljandi sõudjaid oli Narvas Erli Mat. Tartu ülikooli meditsiinitudengina teenis ta naiste klassi hõbeda kõrvale üliõpilaste meistri kulla ning ta oli ka üks kolmest viljandlasest, kes pälvisid Telia sarja tänavuse hooaja võidu. Foto: Elmo Riig

​Laupäeval tõmbasid sõudjad Narvas Eesti sisesõudmise meistrivõistlustega talvise võistlushooaja otsad kokku. Viljandi sportlased tõid tiitlivõistlustelt viis kuldset, neli hõbedast ja kaks pronksist medalit.

Laupäevane meistritiitlite jagamine oli ühtlasi osa hilissügisel Viljandis alanud Telia sisesõudmise sarjast. Selle neljast etapist koosnenud mõõduvõtu koondtabeli tipus troonisid kolmes võistlusarvestuses viljandimaalased. Samuti jagati samal mõõduvõtul välja Eesti üliõpilaste meistri medalid.

Eesti sisesõudmise meistrid selgitati klassikaliselt 2000 meetri distantsil. Ainsa erandina oli poole lühem võistlusmaa noorimatele ehk C-klassi poistele ja tüdrukutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles