Tulevikus treenib kolm kuldset noort

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Kaljula (punases) oli üks kolmest Viljandi Tuleviku sportlasest, kes tituleeriti laupäeval Põltsamaal peetud võistlustel Eesti juunioride vabamaadluse meistriks.
Raul Kaljula (punases) oli üks kolmest Viljandi Tuleviku sportlasest, kes tituleeriti laupäeval Põltsamaal peetud võistlustel Eesti juunioride vabamaadluse meistriks. Foto: Elmo Riig

Põltsamaal peetud Eesti juunioride vabamaadluse meistrivõistlustel sai Viljandi Tulevik võistkondliku võidu ja kolm individuaalset kuldmedalit.

Tänavu tulid Viljandimaa juunioridest Eesti meistriks vennad Raul ja Kert Kaljula ning Oliver Ainsalu. Kolme kulla kõrval tõid meie noored kodumaakonda veel hõbeda ja pronksi.

Viljandi spordikooli ja klubi Tulevik maadlustreeneri Rain Aleksandrovi sõnul võib tiitlivõistlusi kõhklemata kordaläinuks pidada. «Võitnud juuniorid maadlesid enesekindlalt, veidi jäi ehk otsustavust vajaka meie noorematel poistel,» kõneles Aleksandrov. «Nende kord end tõestada seisab veel ees.»

Eesti juunioride vabamaadluse meistrivõistlustel osalesid sportlased, kelle sünniaasta on 1991—1993. Eriloaga võisid kaasa teha ka nooremad, kellel on seljataga vähemalt 15. sünnipäev.

Kolme meistriks tituleeritud Viljandimaa vabamaadleja kõrval pälvis Põltsamaal teise tulemuse Sten Orav.

Samas peetud juunioride naistemaadluse tiitlivõistlustel sai pronksmedali Kairi Asu. Võistkondlikult oli Viljandi maadlusklubi Tulevik 18 klubi arvestuses 30 punktiga edukaim, 26 punktiga jäi teiseks Põltsamaa ning 24 punktiga järgnes Kohtla-Järve Kuldkaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles