Suure-Jaani vald ehitab ujulat ja tõstab töötajate palka

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani tänavune suurim ehitus on tervisekeskus ja ujula. Uue hoone eskiisi sai vallavanem Tõnu Aavasalu tutvustada juba kaks aastat tagasi.
Suure-Jaani tänavune suurim ehitus on tervisekeskus ja ujula. Uue hoone eskiisi sai vallavanem Tõnu Aavasalu tutvustada juba kaks aastat tagasi. Foto: Elmo Riig

Suure-Jaani vald näeb äsja vastu võetud eelarves ette töötajate palga vähemalt viie protsendi suurust tõusu. Miinimumpalgalistele ja raamatukogutöötajatele tagatakse suurem palgatõus.

«Volikogu oli eelarvet vastu võttes üksmeelsem kui kunagi varem,» kirjutas vallavanem Tõnu Aavasalu valla kodulehel. «Lisaks tavapärastele kulutustele peeti eelarves tähtsaks noorte perede toetamist.»

Nii näiteks ei pea need pered, kel käib lasteaias korraga rohkem kui üks laps, enam teise lapse eest kohatasu maksma. Lisatoetus anti koolidele tugispetsialisti töölevõtmiseks, sest õpilasi, kes sellist teenust vajavad, on iga aastaga järjest rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles