Liginullenergialasteaed on jõudsalt kerkinud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramsi lasteaia Taruke uus maja kerkib vana kõrvale. Liginullenergiahoone on kahekorruseline ja hakkab energiat ammutama katusele paigaldatavatest päikesekollektoritest. Nimele kohaselt on lasteaia sisekujunduses eeskuju võetud meekärgedest ja mesilaste elust.
Ramsi lasteaia Taruke uus maja kerkib vana kõrvale. Liginullenergiahoone on kahekorruseline ja hakkab energiat ammutama katusele paigaldatavatest päikesekollektoritest. Nimele kohaselt on lasteaia sisekujunduses eeskuju võetud meekärgedest ja mesilaste elust. Foto: Marko Saarm

Ramsi lasteaia direktori Maret Tamme tõdemust mööda jõuab lasteaia pere vaevu ära oodata, millal saab kolida uude hoonesse. Õnneks ei ole vaja enam palju kannatust varuda, sest ehitamisega ollakse graafikus.

See tähendab, et ees ootaval suvel võtab lapsi vastu Viljandimaa esimene ühiskondlikus kasutuses olev liginullenergiahoone. Vana, kuuekümnendatel aastatel ehitatud lasteaiamaja hakatakse lammutama juba juulis.

Maja näitab iseloomu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles