Lumesahmakas murdis maja trepikojal katuse küljest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et maja vasakpoolse trepikojaga ei juhtuks nii nagu parempoolsega (esimesel pildil), lükkas Aivar Uusküla üle räästa ulatuva lume vana västraga alla. Raske lade lõi selle sissekäigu katuse mõne sentimeetri võrra paigast, kuid päris ära seda ei rikkunud.
Et maja vasakpoolse trepikojaga ei juhtuks nii nagu parempoolsega (esimesel pildil), lükkas Aivar Uusküla üle räästa ulatuva lume vana västraga alla. Raske lade lõi selle sissekäigu katuse mõne sentimeetri võrra paigast, kuid päris ära seda ei rikkunud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval pool tundi pärast südapäeva Viljandis Tamme tänaval kortermaja katuselt kukkunud lumi kiskus trepikoja katuse lahti ja paiskas maha.

Maja elanik Aivar Uusküla üritas ukse ees lebavat katust käigurajalt ära tõsta, kuid see oli liigutamiseks liiga raske.

«Õhtu poole viime ta kambaga eest ära ja siis tuleb otsida ehitusfirma, kes uue katuse teeks,» lausus ta. «Hea, et keegi parajasti uksest ei käinud, kui see alla kukkus.»
Ohtlik lumelasu ulatus üle katuseserva ka teise trepikoja kohal.

Halvima ärahoidmiseks püüdis Uusküla seda väikeste tükkidena teise korruse aknast ära murda, kuid täiel määral see ei õnnestunud: suur lahmakas kukkus täpselt teise trepikoja katuse peale ja lõi selle mõne sentimeetri võrra paigast.

Maja mure pole nüüdki veel möödas, sest katusele jäi paks kiht lund.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles