Sotsiaaldemokraadid leidsid Viljandile linnapeakandidaadi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmen Kütt
Helmen Kütt Foto: Elmo Riig

Ehkki kohalikud valimised ootavad ees alles oktoobri keskel, valisid sotsiaaldemokraadid juba sel nädalal endi seast Viljandi linnapea ja volikogu juhi kandidaadi.

Kui sotsid peaksid valimised võitma ja koalitsiooni moodustama, kerkiks Viljandi linnapeaks praegune riigikogu liige, 55-aastane Helmen Kütt. Tema seletust mööda annab  võtmepersoonide varane paikaseadmine võimaluse kutsuda valimisnimekirja häid tegijad. «Oleme olnud alati avatud ka neile, kes ei ole erakonna liikmed. Nemad aga tahavad teada, kes on meie linnapea- või volikogu esimehe kandidaat,» selgitas Kütt.

Ehkki valimisteni on aega veel seitse ja pool kuud, pole Küti meelest enam palju aega, et nimekirju valimisteks valmis seada. «Meie tahame oma nimekirja kokku saada mai lõpuks ja siis juba koos panna paika valimisplatvormi,» lisas ta. «Tahame varakult välja öelda, mida soovime võimule pääsedes praegusega võrreldes teisiti teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles