Mets langeb, Mustla tee remont jätkub

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvasuus seakombinaadi auguna tuntud maanteeorg Mustla teel sünnib sügiseks ümber uue ja ohutumana. Metsa- ja võsaraadamine juba käib.
Rahvasuus seakombinaadi auguna tuntud maanteeorg Mustla teel sünnib sügiseks ümber uue ja ohutumana. Metsa- ja võsaraadamine juba käib. Foto: Marek Tiits

Mõne päeva eest ilmusid Viljandi-Rõngu maanteele saagide ja võsalõikuritega töömehed ning metsamasinad. Mullu alanud teeremondi teine etapp saab avalöögi lähinädalail. 

Võsa ja puud langesid rahvasuus seakombinaadi auguna tuntud maanteeorus. Aastate jooksul mitme liiklusõnnetuse kohaks olnud ohtlikult kurviline maantee tehakse maanteeameti Lääne regiooni ehituse ja arengu valdkonna projektijuhi Mario Kirdi kinnitusel sirgemaks ja tõstetakse orupõhjast kõrgemale. 

Möödunud sügisel freesiti teekate üles Viiratsi mäest Laidu ristimikuni. Tee muldkeha rekonstrueeriti täielikult ning tõsteti vee äravoolu hõlbustamiseks ja külmakergete vältimiseks kõrgemale. Kurvid muudeti sirgemaks ning halva nähtavusega Laidu ristmik ehitati laiemaks. Oktoobri lõpus maha sadanud lumi tõmbas aga tee-ehitaja plaanidele kriipsu peale ning alles esimese sulailma saabudes jõuti katteta jäänud ning autosid määrinud teele esimene asfaldikiht kanda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles