Kirjanik ei pea olema, aga kirjutamisoskus kulub ikka ära

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta konkursil sõelale jäänud noored kirjutamishuvilised kokkuvõtete tegemisel Viljandi raamatukogus: (vasakult) Eliisa Raal, Kätlin Tiidu, Greete Soha, Annika Kutti, Adeliina-Lisette Lepp, Liine Palu ja Jan-Erik Sarv.
Möödunud aasta konkursil sõelale jäänud noored kirjutamishuvilised kokkuvõtete tegemisel Viljandi raamatukogus: (vasakult) Eliisa Raal, Kätlin Tiidu, Greete Soha, Annika Kutti, Adeliina-Lisette Lepp, Liine Palu ja Jan-Erik Sarv. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnaraamatukogu korraldab juba 20. noorte omaloominguvõistluse ning ootab oma mõtteid ilukirjanduslikus vormis väljendama kõiki 15–20-aastasi viljandimaalasi.

Mingeid žanrilisi piiranguid võistlusel osalejatele ei seata.

«Kui algusaastatel oli nii, et klassijuhataja või kirjandusõpetaja ütles, et kirjutage nüüd sellel või teisel teemal, siis enam meile kirjandeid ei saadeta,» rääkis projekti koordinaator Veronika Raudsepp Linnupuu. «On näidendeid, ulmejutte, luuletusi ja laulutekste. Isegi ruumilist luulet on saadetud. Noortel paistab ideid jaguvat, igal aastal on ka mõni selline pärl, et selle peale annab tulla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles