Hype The Funk tähistab sünnipäeva

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalisesinejana astub lavale DJ Merimell.
Külalisesinejana astub lavale DJ Merimell. Foto: Erakogu

19. märtsil tähistab üritustesari «Hype The Funk» Viljandis Männimäe külalistemajas 11. sünnipäeva.


Pidulikule üritusele on kutsutud Eesti üks tuntumaid DJ-sid Widenski, kes on selles ametis juba üle 15 aasta. Nende aastate jooksul on ta esinenud ligemale 20 riigi klubides. Uudse ja huvitava elamuse pakub jazz-muusiku ja heliloojana kogu maailmas tuntud Villu Veski. Veski improviseerib saksofonil DJ Widenski valitud house-muusikale ning laseb lisaks saksofonile käiku videoinstallatsioonid.

Külalisesinejana astub laupäeval lavale DJ Merimell. Merimell on Tartust pärit neiu, kes on viimastel aastatel noppinud DJ-festivalidelt kõrgeid kohti ning keda näeb üha sagedamini mängimas Eesti tähtsamatel klubimuusika üritustel. Merimelli looming on saanud heakskiidu ka paljudelt selle muusikastiili tippudelt laiast maailmast.

Loomulikult astuvad sünnipäevapeol üles ka «Hype The Funk» residendid Direktor ja Ats.

Pidu Männimäe külalistemajas algab laupäeval kell 23.

Aastate jooksul on «Hype The Funki» Viljandis korraldatud eri paikades alates väikesest võlvikeldrist katlamajani välja. Pidudel on esinenud kõik nimekamad Eesti house’i DJ-d ja hulk välismaiseid tunnustatud artiste. Viimased kuus aastat olid üritused järjepidevalt kinos Rubiin, selle lammutamise järel on korraldajad leidnud sobivad ruumid Männimäe külalistemajas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles