Huvi uue dokumendi vastu tänavu kasvab

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse peaspetsialist Merike Lees võtab uue passi ja ID-kaardi taotlust vastu Abja-Paluoja elanikult Arno Ainsarilt.
Viljandi politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse peaspetsialist Merike Lees võtab uue passi ja ID-kaardi taotlust vastu Abja-Paluoja elanikult Arno Ainsarilt. Foto: Elmo Riig

Käesoleval aastal aegub rohkem passe ja ID-kaarte kui mullu ning enamasti tähendab see pikemat ooteaega passilaua teenindussaalis.

Viljandi politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse peaspetsialist Merike Lees ütles, et tavaliselt käib rohkem rahvast uusi dokumente taotlemas kevadel ja suvel.

«Kliendikontaktide arv on viimasel ajal aga tunduvalt suurenenud,» lausus ta. «Kui näiteks eelmise aasta jaanuaris teenindasime Viljandi esinduses 1728 inimest, siis tänavu jaanuaris 2296.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles