Naiskond liigub finaali suunas

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Eesti naiste võrkpalli meistrivõistlustel alanud poolfinaalseerias on Viljandi Metall finaalist ühe mänguvõidu kaugusel. Viljandlannad alistasid nädalavahetusel kahel korral Võru esinduse 3:0.

Viljandi Metalli naiskond alustas kolme mänguvõiduni peetavat poolfinaalseeriat laupäeval kodulinnas. Ülekaaluka, 3:0 võiduga mängus suutis põhiturniiri viiendana lõpetanud Võru geimides võtta 19, 15 ja 11 punkti. Päev hiljem sama tulemusega  lõppenud vastasseisus Võrus loovutasid viljandlannad vastasele 21, 11 ja 15 punkti.

Laupäevases mängus 15 pallinguässa löönud viljandlannade resultatiivsemad olid Maarja Kerner ja Anu Ennok, pühapäevases kohtumises kogus võitjate poolelt enim statistilisi punkte Merilin Salben.

Poolfinaalpaari Viljandi Metall ja Võru kolmas kohtumine peetakse kolmapäeval Viljandi maagümnaasiumi saalis, mäng algab kell 19.

Meistrivõistluste teises finalisti selgitavas seerias on TÜ/ Eedeni ja GMP seis kahe mängu järel viigis: TÜ/Eeden suutis laupäeval pealinnas 3:0 võidu võtta, pidi aga pühapäeval 1:3 vastase paremust tunnistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles