Viljandi linnapea peab Harku vallas tulist omandivaidlust

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidluse rindejoone ühel pool seisab oma elukaaslase isa esindav Viljandi linnapea Ando Kiviberg (vasakul) ning teisel pool avalik-õigusliku osaühingu Strantum juhataja Meelis Härms. Tüli ajendiks on keset eraomandit rajatud väike veepuhastusjaam (tähistatud kaardil noolega).
Vaidluse rindejoone ühel pool seisab oma elukaaslase isa esindav Viljandi linnapea Ando Kiviberg (vasakul) ning teisel pool avalik-õigusliku osaühingu Strantum juhataja Meelis Härms. Tüli ajendiks on keset eraomandit rajatud väike veepuhastusjaam (tähistatud kaardil noolega). Foto: ERR-i kuvatõmmis / maa-amet / montaaž

Viljandi linnapea Ando Kiviberg on juba mitu aastat vedanud vägikaigast Harjumaal Harku valla haldusettevõttega. Nüüdseks on vastasseis kujunenud sedavõrd tuliseks, et pooled süüdistavad teineteist avalikult nii varguses kui korruptsioonis

Esmaspäeva õhtust on ETV eetris jooksnud uuriv-ajakirjandusliku saate «Pealtnägija» reklaamklipp, milles on kesksel kohal Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja avalik-õigusliku osaühingu Strantum juhataja Meelis Härms.

Ehkki lõik ei heida konflikti sisule märkimisväärselt valgust, kõlavad selles sõnad «vargus», «kuritegu» ja «korruptsioon». Reklaami kulminatsioonina sedastab kaadri taga saatejuht Mihkel Kärmas: «Miks süüdistab Viljandi linnapea oma erakonnakaaslasi varguses ja nood teda omakorda korruptsioonis, selgub sellenädalases «Pealtnägijas».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles