Viljandi firma on Abu Dhabis kaitse­tööstus­messil

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Galvi-Linda juhatuse liige Marge Laiõunpuu demonstreerib firmas valminud seljakotti.
AS Galvi-Linda juhatuse liige Marge Laiõunpuu demonstreerib firmas valminud seljakotti. Foto: Elmo Riig

Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis algas pühapäeval Lähis-Ida regiooni suurim kaitsetööstusmess IDEX 2017, millel esindab Eestit kaheksa ettevõtet, et sõlmida uusi koostööleppeid. Oma toodangut tutvustab ka Viljandi firma Galvi-Linda, kelle tootevalikus on nii militaar- kui politseivarustus, näiteks seljakotid, relvakotid, meediku seljakotid, taktikalised vestid ja rakmed ning eri tüüpi taskud.

IDEX on maailma suurimaid ja tähtsamaid kaitsetööstuse messe. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ning Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastri korraldataval Eesti ühisstendil on oma toodanguga väljas kaheksa kaitsetööstusettevõtet, peale Galvi-Linda ka Defendec, Eli, Milrem, Milectria, Soleest, Terramil ja Toci.

Eesti kaitse- ja julgeolekutööstuse innovatsiooni klastri juht Ingvar Pärnamäe rääkis, et IDEX on fokusseeritud kaitsetööstuse uudsete tehnoloogiate ja lahenduste tutvustamisele ning koostöövõimaluste arendamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles