Uus prefekt: muudatused teevad politsei tugevamaks (1)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Koppel alustas teenistust 1996. aastal keskkriminaalpolitseis. 2008. ja 2009. aastal töötas ta riigiprokuratuuri süüdistusosakonnas prokuröri abina ning aastatel 2010–2013 juhtis Lõuna prefektuuri kriminaalbürood. 2013. aasta juulis määrati Koppel Ida prefektiks.
Vallo Koppel alustas teenistust 1996. aastal keskkriminaalpolitseis. 2008. ja 2009. aastal töötas ta riigiprokuratuuri süüdistusosakonnas prokuröri abina ning aastatel 2010–2013 juhtis Lõuna prefektuuri kriminaalbürood. 2013. aasta juulis määrati Koppel Ida prefektiks. Foto: Elmo Riig

Eelmisest nädalast juhib Viljandimaa politseinike tööd uus Lõuna prefekt Vallo Koppel. Sakala uuris, milliseid ülesandeid ta lähemal ajal oma töös kõige tähtsamaks peab.

Kui politsei tööd 2014. aasta sügisel ümber korraldati, käis sellega kaasas jutt, et eesmärk on vähendada juhte ning suurendada patrullipolitseinike arvu. Vallo Koppel, kuidas see on õnnestunud?

Toonaste ümberkorraldustega jäi tõepoolest vähemaks piirkonnapolitseinikke – neid, kelle ülesanne on suhelda kogukonnaga ning leida kohalike inimeste muredele lahendusi. Samas kasvas vahetult patrullis käivate ametnike koosseis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles