President tunnustab väärikamaid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt läinud aasta augusti lõpust, mil viljandlased õnnitlesid olümpiamängudel pronksmedali võitnud Kaspar Taimsood ja tema pärnulasest treenerit Matti Killingut.
Pilt läinud aasta augusti lõpust, mil viljandlased õnnitlesid olümpiamängudel pronksmedali võitnud Kaspar Taimsood ja tema pärnulasest treenerit Matti Killingut. Foto: Elmo Riig

Presidendikantselei avalikustas kolmapäeva õhtul 113 teenetemärgi saajat. Nende seas on kolm Viljandimaaga otseselt seotud inimest. Valgetähe V klassi teenetemärgi saanud kunstiõpetaja Rein Grünbach oli 48 aastat õpetaja ja tema käe alt on tulnud hulk tuntud arhitekte. Valgetähe III klassi teenetemärgi pälvinud Kaspar Taimsoo on tippsõudja, kes läinud suvel sai Eesti paarisaerulise neljapaadi koosseisus olümpiamängudel pronksi. Eesti Punase Risti V klassi teenetemärgi saab 111 korda verd loovutanud Arne Aas.

Ülihea veetunnetusega poiss, keda treener omal ajal mööda Viljandit taga ajas

Valgetähe III klassi teenetemärgi pälvib 29-aastane Kaspar Taimsoo, kes võitis mullu koos Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsäga paarisaerulisel neljapaadil Rio de Janeiro olümpiamängudel pronksmedali ning sama võistkonnaga Euroopa meistrivõistlustel Brandenburgis kuldmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles