Saalijalgpallis võidutses Tarvastu kool

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa koolide kuni viienda klassi poiste saalijalgpalliturniiril osales üheksa meeskonda, parimaks osutus Tarvastu gümnaasiumi esindus.

Võistkonda moodustades tuli arvestada, et väljakul tohtis korraga olla kaks alaliidu litsentsiga mängijat. Turniir algas kolmes alagrupis ning seejärel mängiti vahemängud, mille võitjad kohtusid finaalturniiril, kaotajad aga rassisid neljanda kuni kuuenda koha pärast.

Finaalgrupis sai kahe võiduga kindla esikoha Tarvastu meeskond, millesse kuulusid Aigar Kask, Karli Hunt, Aimar Kask, Taaniel Küla, Tauri Lott, Andre Arak, Genri Pähnpuu, Aivo Silla, Ingmar Markus ja Merily Kasvandik. Võistkonna treener on Antti Rosenberg.

Teiseks tuli eelmise aasta võitja maagümnaasium ning kolmandaks Valuoja kool. Turniiri paremateks mängijateks tunnistati Aigar Kask Tarvastust, Gunnar-Laur Sindi maagümnaasiumist ja Lauri Elur Valuoja koolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles