Perekeskus kutsub lasteasjade laadale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesekillu perekeskus sai hasartmängumaksu nõukogult suurima toetuse.
Päikesekillu perekeskus sai hasartmängumaksu nõukogult suurima toetuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Saabuval laupäeval on Viljandi lastega pered oodatud Päikesekillu perekeskusesse lasteasjade laadale.

Kauplemine kestab 12. märtsil kella 10—13.

Perekeskuse esindaja Kristel Kadaka sõnul on paljud vanemad raskel ajal leidnud, et lapsele väikseks jäänud asjade kappidesse ladustamine pole eriti otstarbekas. Teisalt ei tahaks nad väärtuslikke esemeid ka prügikasti visata või niisama ära anda.

«Siin tulebki appi laat,» rääkis Kadakas. «Pered on laadale oodatud nii kauplema kui vahetama. Asi, mis on ühele lapsele väikeseks jäänud ja kasutult kapis seisab, võib olla kellelegi teisele just see, mida vaja. Kevadki pole enam kaugel ja peagi tuleb talveriided õhemate vastu välja vahetada.»

Lisaks emadele ja isadele on laadale oodatud lapsed, kellel on sealt võimalik saada oma esimene müügikogemus. Varem on lapsed käinud laadale lisaväärtust andmas limonaadi- ja küpsiseletiga, sel korral on oodata nende isetehtud kommide müügilauda.
Kristel Kadakas ütles, et vanemate tungival soovil on kasutatud lasteasjade laadast saanud traditsioon. Järgmist on oodata mais, mil kevadriided tuleb juba suviste vastu vahetada.

Et tervel perel oleks laadal hea, on lastele perekeskuses samal ajal avatud tasuta mängutuba ning puhvetist saab sooja saia ja teed.

Päikesekillu perekeskus asub Viljandis Posti tänav 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles