Aruandega hilinejad ei näe toetust enne aprilli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hilinenud aruanne tähendab Viljandi tennisele, et kaduda võib oluline osa aasta eelarvest. Kas tenniseklubi aprillis linnalt raha saab, selgub märtsi eelviimasel päeval.
Hilinenud aruanne tähendab Viljandi tennisele, et kaduda võib oluline osa aasta eelarvest. Kas tenniseklubi aprillis linnalt raha saab, selgub märtsi eelviimasel päeval. Foto: Merily Šmidt

Enne aprilli pole Viljandi tennise- ja käsipalliklubil põhjust linnaeelarvest toetusraha oodata, sest märtsi eelviimasel päeval hakkab volikogu arutama, kas ja kuidas aruandega hilinejaid toetada.

«See on volikogu kehtestatud kord ja ainult volikogu saab seda muuta,» selgitas Viljandi linnapea Ando Kiviberg. Volikogu käib koos korra kuus ning veebruari istungil hilinejate küsimust veel kõne alla ei võeta, sest seda ei suudeta nii kiiresti läbi arutada.

Tenniseklubi Fellin ja Viljandi käsipalliklubi olid kaks ühingut üheksast, kes ei esitanud jaanuari keskel õigeks kuupäevaks eelmise aasta toetusraha kasutamise aruannet, ning tänavu kehtima hakanud karm kord ei luba aruandega hilinejatele kahel järgmisel aastal toetust maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles