Viljandis löödi mehele noaga kaela

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänava kortermajas, kus laupäeva õhtul meest pussitati, käis politseipatrull koos uurijaga veel ka pühapäeva hommikul.
Turu tänava kortermajas, kus laupäeva õhtul meest pussitati, käis politseipatrull koos uurijaga veel ka pühapäeva hommikul. Foto: Ketlin Beljaev / Sakala

4. veebruaril kell 21.15 teatati politseile, et Viljandis Turu tänava korteris tungis joobes 56-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus puhkenud tüli ajal noaga kallale tuttavale 32-aastasele mehele.

Meedikud toimetasid kriitilises seisundis kannatanu, kel oli noahaav kaela piirkonnas, Viljandi haiglasse. Enam pole tema vigastused eluohtlikud, ent ta jääb mõneks ajaks haiglaravile. Korteris, kus juhtum aset leidis, oli pime, sest seal polnud elektrit.

Politsei pressiesindaja Ragne Keisk edastas, et politsei pidas lööja kinni ja toimetas jaoskonda. Korteris viibis veel kaks meest, politseinikud toimetasid nad kainenema. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustati menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles