Tartu rahu aastapäev saatis teele näituse

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse 90. aastapäeva puhul avatud fotonäituse juurde kuulub külalisteraamat, et vaataja saaks selles näituse kohta mõtteid avaldada, selgitab  Naiskodukaitse Sakala ringkonna esinaine Eda Kivisild.
Naiskodukaitse 90. aastapäeva puhul avatud fotonäituse juurde kuulub külalisteraamat, et vaataja saaks selles näituse kohta mõtteid avaldada, selgitab Naiskodukaitse Sakala ringkonna esinaine Eda Kivisild. Foto: Kaie Mölter

Kaitseliidu Sakala maleva naiskodukaitsjad avasid 2. veebruari õhtul koos Tartu rahu aastapäeva tähistamisega Kolga-Jaani rahvamajas Naiskodukaitse 90. aastapäevale pühendatud rändnäituse. 

Üksteist viimast aastat on Kolga-Jaanis au sees peetud tava  tähistada Tartu rahu aastapäeva koosviibimisega. 

Sel korral mahtus õhtusse fotonäituse avamise kõrval riigikogu liikme Helir-Valdor Seedri mõtisklus poliitiliste olude kiirest muutumisest ja juriidilistest alustest, mida ei tohiks olude muutumise tõmbetuules puutuda, tuletades meelde, et tänu Tartu rahulepingule sai võimalikuks Eesti riigi taasiseseisvumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles