Karksi õpilaste ühendus on Eesti parim

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla noored said sel nädalal haridusministrilt kätte tunnustuse tubli töö eest. Fotol vasakult Kitzbergi gümnaasiumi õpilasomavalitsuse president Eero Maling, haridusminister Mailis Reps ja ministeeriumi asekantsler Madis Lepajõe.
Karksi valla noored said sel nädalal haridusministrilt kätte tunnustuse tubli töö eest. Fotol vasakult Kitzbergi gümnaasiumi õpilasomavalitsuse president Eero Maling, haridusminister Mailis Reps ja ministeeriumi asekantsler Madis Lepajõe. Foto: Silver Gutmann

Haridusminister Mailis Reps ulatas kolmapäeval Tallinnas Eesti tublima noorteühenduse auhinna Karksi-Nuia Kitzbergi gümnaasiumi noortele, sest selle kooli õpilasühendus on riigi parim.

Eesti noorsootöö keskuse direktori Edgar Schlümmeri sõnul on Kitzbergi kooli õpilas­esindus eeskujuks ja mentoriks paljudele teistele maakonna õpilasesindustele ning Karksi noored löövad aktiivselt kaasa ka Eesti õpilasomavalitsuste liidu tegemistes.

Kitzbergi kooli õpilasesinduse endine president ja nüüdne liige Anna Leena Tae ütles, et 20-liikmeline esindus on püüdnud olla koolielus nii aktiivne kui võimalik. «Teised õpilasühingud on käinud meie tööd vaatamas ja meid endale külla kutsunud,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles