Viljandi trikiratturid moodustavad võistlusel poole Eesti esindusest

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi mehed Silver Soonik (vasakul) ja Enrico Orobko esindavad Eestit «Simple Sessionil» kategoorias BMX Street. Pildid on tehtud möödunud aasta ekstreemspordivõistlusel «Viljandi Bash».
Viljandi mehed Silver Soonik (vasakul) ja Enrico Orobko esindavad Eestit «Simple Sessionil» kategoorias BMX Street. Pildid on tehtud möödunud aasta ekstreemspordivõistlusel «Viljandi Bash». Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval võistlesid Eesti parimad ekstreemsportlased kohtade eest suurüritusel «Simple Session». Teiste hulgas kindlustasid endale võistluskoha Viljandi trikiratturid Enrico Orobko ja Silver Soonik. 

Eeloleval nädalavahetusel Tallinnas Saku suurhallis peetavale ekstreemspordivõistlusele «Simple Session» on tulnud maailmatasemel sportlasi ja eestlastest osalejate arv on piiratud. 

Eesti esindajate väljaselgitamiseks korraldati kolmapäeval eelkvalifikatsioonivõistlused. Põhivõistlusele pääses 27 osalenu seast kaheksa paremat. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles