Noored bändimehed loodavad pillide soetamisel publiku abile

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva pärastlõunal tegi Lennukitehase bändiruumis proovi Sent from Viljandi. Selle liikmetel on isiklikud kitarrid, kuid kontserdi eestvedaja Tarvo Madsen (keskel) loodab kontserdi tuludest bändiruumi statsionaarsed kitarrid soetada.
Esmaspäeva pärastlõunal tegi Lennukitehase bändiruumis proovi Sent from Viljandi. Selle liikmetel on isiklikud kitarrid, kuid kontserdi eestvedaja Tarvo Madsen (keskel) loodab kontserdi tuludest bändiruumi statsionaarsed kitarrid soetada. Foto: Marko Saarm

Tuleva nädala kolmapäeval annavad Jaagup Kreem ja Taavi Langi Lennukitehases akustilise kontserdi, mille tulu läheb bändiruumi uute seadmete ja instrumentide soetamiseks. 

Heategevuskontserdi idee käis välja noor muusik Tarvo Madsen. «Istusin ühel suveõhtul bändiruumis, kirjutasin uut lugu ja meenutasin aega, mil hakkasin ise muusikat tegema ning Lennukitehase bändiruumis käima. Mõtlesin sellele, kuidas noortel on võimalik huvialaga tegelda nii põneva ajalooga hoones. Sain aru, et bändiruum on mulle palju andnud ja ma tahan midagi vastu anda,» kirjeldas Madsen. 

Uued instrumendid 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles