Mulkide vanem: pealehakkamise julgust on vaja

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maido Ruusmann
Maido Ruusmann Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mulkide vanem, Tõrva linnapea Maido Ruusmann usub, et Helme valda Sooglemäe talukohta mulgi elamuskeskuse rajamisest võidaks otseselt või kaudselt kõik piirkonna omavalitsused.

Viljandi vald otsustas eelmisel nädalal, et on valmis Valgamaale Sooglemäe tallu planeeritavasse mulgi elamuskeskusesse panustama seni räägitud 50 000 euro asemel vaid 15 000 eurot. Maido Ruusmann, kuivõrd see ettevõtmist nõrgestab?

Küsimus on olnud selles, kas Mulgimaa omavalitsustel on üksmeelset tahet elamuskeskust rajada. Sellel, et Viljandi vald otsustas 50 000 asemel tagada 15 000 eurot, on muidugi oma mõju, aga kõige tähtsam on see, et ta siiski otsustas projektiga ühineda. Seega oleme saanud kõigilt kümnelt Mulgimaa omavalitsuselt kinnituse, et nende arvates vajab mulgi kultuuri tutvustamine uut lähenemist ning nad on valmis selle elluviimisele kaasa aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles