Suure-Jaanist pärit mees võitis pokkeriturniiril piraka summa

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal üles kasvanud Tarmo Sengbusch osutus pokkeri online-turniiril 5229 mängija seas parimaks. Pilt on tehtud Eesti meistrivõistlustel.
Viljandimaal üles kasvanud Tarmo Sengbusch osutus pokkeri online-turniiril 5229 mängija seas parimaks. Pilt on tehtud Eesti meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Suure-Jaani pokkeriklubi esindav hobimängija Tarmo Sengbusch võitis pühapäeval maailma suurima iganädalase pokkeriturniiri ning ühes sellega enam kui 85 000 eurot.

Tallinnas töötav ja elav, kuid Suure-Jaanist pärit ning sellega sidet hoidev 39-aastane mees osutus võitjaks maailma suurima pokkerimängu veebikeskkonna PokerStars iganädalasel turniiril «Sunday Million», millest võttis seekord osa 5229 mängijat maailma eri paigust.

PokerStarsi pühapäevaseid online-turniire on Tarmo Sengbusch mänginud regulaarselt umbes viimased pool aastat. Enne seda on ta mänginud pokkerit eeskätt sõpradega ja nii-öelda pubi tasemel ning mitte liiga tihti. Esimesed kokkupuuted selle kaardimänguga jäävad aastate taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles