Järveäärse spaahotelli idee küpseb tasasel tulel

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Detailplaneeringu praegune versioon näeb ette võimalust rajada niinimetatud mädalepiku juurde kuni kuuekorruseline hotell koos madalama spaaosaga. Milliseks planeering tegelikult kujuneb, saab selgeks alles pärast avalikke arutelusid, mis algavad paremal juhul käesoleva aasta teises pooles.
Detailplaneeringu praegune versioon näeb ette võimalust rajada niinimetatud mädalepiku juurde kuni kuuekorruseline hotell koos madalama spaaosaga. Milliseks planeering tegelikult kujuneb, saab selgeks alles pärast avalikke arutelusid, mis algavad paremal juhul käesoleva aasta teises pooles. Foto: Elmo Riig

Vahepealsetest tõrgetest hoolimata jätkab linnavalitsus Viljandi järve ranna naabruses asuvale maatükile detailplaneeringu koostamist lootuses meelitada sinna mõne aja pärast investor, kes paneks püsti spaahotelli.

Ehkki planeerimine on paberil väldanud juba paar aastat ning selle aja jooksul on linnas nii mõndagi muutunud, pole linnapea Ando Kivibergi hinnangul tekkinud ühtki põhjust, miks peaks järveäärse puhkeasutuse idee maha matma. Tema sõnul on endiselt jõus plaan detailplaneering valmis teha ning selle alusel hoonestusõigus oksjonile panna.

Seda, kas asutuse rajamiseks võiks leiduda rahakas investor, ei soovinud Kiviberg ennustama hakata. Küll aga tuletas ta meelde, et mõne aja eest käisid rahvusvahelise hotelli- ja meelelahutusettevõtte GMP Grupp esindajad just seda paika silmas pidades oma visiooni raekojas tutvustamas ning vahepeal pole laekunud teadet, et nende huvi oleks hajunud. «Võib-olla on huvilisi rohkemgi, aga me ei tea seda, sest pole tahtnud ise kellegi juurde kerjama minna olukorras, kus meil pole veel midagi välja pakkuda. Teeme planeeringu ära, eks siis saame teada,» lausus meer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles