Viljandi jõulupuu siiski ei sobinud kaevusambaks

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulupuu langetati eile hommikul ja enne keskpäeva oli see Eesti Keskkonnateenuste Lääne regiooni hoovil juba juppideks saetud. Saega toimetas ettevõtte mehhanismijuht Viktor Sobolev.
Jõulupuu langetati eile hommikul ja enne keskpäeva oli see Eesti Keskkonnateenuste Lääne regiooni hoovil juba juppideks saetud. Saega toimetas ettevõtte mehhanismijuht Viktor Sobolev. Foto: Marko Saarm

Eile hommikul võeti maha Viljandi jõulupuu, kuid kooguga kaevu sammast sellest ei saanud. Puit läheb tavapäraselt kütteks.

Nagu Sakala eelmisel aastal kirjutas, leidis vana metsamees Valdur Uus pärast seda, kui oli kaheharulist pühadekuuske pildilt näinud, et nii haruldasele jõulupuule võiks hiljem kasuliku otstarbe leida ja teha sellest koogukaevu sammas.

Ta käis mõtte välja oma tuttavale, Veski talu peremehele Aivo Jurakule, teades, et selles talus on plaanis niisugune kaev meisterdada. Jurakule idee sobis: jõulupuu jätkanuks inimeste rõõmuks koogupuuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles