Heitunud töötutele pühendunud psühholoog pälvis tunnustuse

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa kuulutas oma läinud aasta koostööpartneriks Viljandimaal psühholoog Hille Krusbergi (vasakul). Tema kõrval seisavad Viljandimaa aasta tööandjaks kuulutatud aktsiaseltsi Toom Tekstiil personalijuht Inga Kree ja Viljandimaa aasta omavalitsuse tiitliga pärjatud Võhma linna meer Anneli Siimussaar.
Töötukassa kuulutas oma läinud aasta koostööpartneriks Viljandimaal psühholoog Hille Krusbergi (vasakul). Tema kõrval seisavad Viljandimaa aasta tööandjaks kuulutatud aktsiaseltsi Toom Tekstiil personalijuht Inga Kree ja Viljandimaa aasta omavalitsuse tiitliga pärjatud Võhma linna meer Anneli Siimussaar. Foto: Meeli Küttim

Töötukassa kuulutas oma mulluseks parimaks koostööpartneriks Viljandimaal psühholoog Hille Krusbergi, kes on aidanud tööturule tagasi kümneid pikka aega tööta olnud inimesi. 

Hille Krusbergi pühendunud töö tulemuslikkusest kõneleb esmajoones tõsiasi, et tänu tema pingutustele on tagasi tööturule jõudnud kümned lootuse kaotanud töötud. Koguni 80 protsenti neist on tema abiga leidnud elule uue mõtte ja sisu ning on töiselt aktiivsed seniajani. 

Südalinna tervisekeskuses psühholoogina tegutsev Krusberg on töötukassale individuaalse töölerakendamise teenust pakkunud juba aastaid.  «Minu eesmärk on aidata inimesi, kes on olnud pikalt, sageli aastate kaupa töötud ning kelle elukvaliteet on seetõttu tugevalt halvenenud. Sageli ei saa nad enam lihtsalt iseendaga hakkama,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles