Täiskasvanute gümnaasiumil on lootust direktor saada

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaaegu 11 aastat Männimäel tegutsenud Viljandi täiskasvanute gümnaasium kolis 2013. aastal Paalalinna Kaare kooli ruumidesse.
Peaaegu 11 aastat Männimäel tegutsenud Viljandi täiskasvanute gümnaasium kolis 2013. aastal Paalalinna Kaare kooli ruumidesse. Foto: Marko Saarm

​Viljandi täiskasvanute gümnaasium on olnud direktorita juba rohkem kui kolm aastat. Kooli viimane direktor, 11 aastat selles ametis olnud Mall Kõiv pani oktoobris 2013 ameti maha. Viljandi linnavalitsus kuulutas välja direktori leidmise konkursi. Abilinnapea Janika Kivistiku kinnitusel venis asi seetõttu, et linn soovis kuulda haridusministeeriumi seisukohta.

«Viljandi linn nii nagu ka teised omavalitsused ootasid riigi seisukohta selles küsimuses, kuidas riik otsustab täiskasvanute gümnaasiumidega edasi minna,» selgitas Kivistik. «Riigigümnaasiumidele on antud luba asutada mittestatsionaarseid õpperühmi, nii et kui mõni omavalitsus otsustaks, et ei soovi täiskasvanute gümnaasiumi pidada, oleks täiesti võimalik seda õpet jätkata riigigümnaasiumis.»

Kivistiku kinnitusel on täiskasvanute gümnaasium spetsiifika tõttu Viljandile kindlasti oluline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles