Rahvaliidu noored nõuavad ministrilt koolijuhi kohta hinnangut

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rahvaliidu Viljandi piirkonna noored nõuavad haridusministrilt seisukohta kutsekooli direktori Tarmo Looduse käitumise osas ning taunivad ka Viljandi politseijuhi kommentaare.


Erakonna noored nõuavad, et minister Tõnis Lukas ütleks välja oma seisukoha seoses Tarmo Looduse käitumisega, kus ta kustutas kooli territooriumil suitsetanud noormehe sigaretti tolle peopessa.



Rahvaliidust ajakirjandusele läkitatud teates seisab, et erakond peab murettekitavaks Viljandi Ühendatud Kutsekooli direktori Tarmo Looduse vägivaldset käitumist õpilaste suhtes ning tema erakonnakaaslasest haridus- ja teadusministri vaikimist selles küsimuses.



"Koolivägivald on Eestis tõsine probleem ja on väga halb kui koolijuht ka ise kasutab oma seisukohtade selgitamiseks jõudu," ütles Rahvaliidu Noorte Viljandimaa esimees Livika Vee.



Rahvaliidu Noored ootavad, et Tarmo Loodusega koos IRLi kuuluv haridusminister Tõnis Lukas annab sellele vägivallaaktile sama selge ja kindla hinnangu nagu ta tegi Räpina ja Puiatu koolides toimunu kohta.



Rahvaliidu Noored peavad lubamatuks ka seda, et politseid esindaja ütles juba enne uurimise lõppu välja oma seisukoha, et tegemist võis olla õpilaste kättemaksuga direktorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles