Omanik lubab ohtliku posti uuel nädalal korda teha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Post kahe ärikeskuse vahel olevas parklas on viltu juba paar nädalat.
Post kahe ärikeskuse vahel olevas parklas on viltu juba paar nädalat. Foto: Elmo Riig

Centrumi kaubanduskeskuse taga asuvas parklas aasta viimasel nädalal viltu sõidetud tänavavalgustuspost saab maaomaniku kinnitusel kindlalt püsti järgmisel nädalal.

Kõrge metallpost on parklas, mis ametlikult kuulub Jakobsoni keskusele, ähvardavalt viltu eelmise aasta lõpust, kui üks kaubaauto sellele otsa sõitis. Üks kahest laternast on posti otsast alla kukkunud ning post ise on sellises seisus, et ähvardab tugevama tuulega pikali kukkuda.

«Hakkan sellega peatselt tegelema,» teatas Haapsalus elav ettevõtja Arne Veske, kelle ettevõttele Jakobsoni tänav 21 ärikeskus kuulub. Ta tunnistas, et sai juhtunust e-posti kaudu teada juba mõnda aega tagasi, kuid ei saanud kiirelt reageerida. Nimelt oli Veske üks neist eestlastest, kes oli nii-öelda lõksus ühes Türgi lennujaamas, kust lennukid lume tõttu õhku ei tõusnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles