Soe staadionist võib saada pallimängulinnak

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe staadioni võib ees oodata suuremahuline ümberehitus, mille lõpuks peaks kompleks suutma pakkuda eri spordialade harrastajatele senisest märksa rohkem võimalusi.
Soe staadioni võib ees oodata suuremahuline ümberehitus, mille lõpuks peaks kompleks suutma pakkuda eri spordialade harrastajatele senisest märksa rohkem võimalusi. Foto: FC Tarvastu facebook

Tarvastu vald plaanib Soe keskasula staadioni põhjalikult rekonstrueerida ja kui rahastustaotlus Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses heakskiidu leiab, kerkib Soele peagi maakonnas ainulaadne spordilinnak. 

Projekteerimise lähteülesanne on täidetud ning lõpusirgel on ehituskulude kalkulatsioon. Kui projekt ellu jõuab, on tillukeses Soe külas staadioni asemel mitmeotstarbeline pallimängude linnak. Murukattega jalgpalliväljakut soovitakse suurendada täismõõtmeteni ehk 100 x 60 meetri suuruseks, lisaks parandada selle rikutud drenaažisüsteem ja rajada staadioni kõrvale multifunktsionaalne minispordiväljak, tänavakorvpalli- ja võrkpalliväljakud ning turnimisvahenditega lastelinnak. Hankesse peaks mahtuma ka staadioni inventar ja valgustuslahendus. 

Tarvastu valla haridus- ja kultuurinõuniku Maive Feldmanni kinnitust mööda ei tinginud rekonstrueerimisplaane pelk soov kasutada Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) regionaalsete investeeringute programmis saada olevat toetusraha, vaid otsene vajadus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles