Haldusreformi tegev minister kiidab Viljandimaad

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal Viljandimaal käinud  ja maavanem Erich Palmiga kohtunud riigihalduse minister Mihhail Korb (paremal) märkis, et ehkki mitu siinset valda oli haldusreformi suhtes eriarvamusel, käitusid nende juhid mõistlikult ning tegid õigeid otsuseid.
Eelmisel nädalal Viljandimaal käinud ja maavanem Erich Palmiga kohtunud riigihalduse minister Mihhail Korb (paremal) märkis, et ehkki mitu siinset valda oli haldusreformi suhtes eriarvamusel, käitusid nende juhid mõistlikult ning tegid õigeid otsuseid. Foto: Elmo Riig

Keskerakondlasest riigihalduse ministri Mihhail Korbi kinnitusel võib Viljandimaa linnu ja valdu teistele eeskujuks tuua.

Reedel Viljandimaal käinud Korb kohtus maavanem Erich Palmi ja siinsete omavalitsusjuhtidega, kellele avaldas tänu haldusreformi eeskujuliku täitmise eest. Nagu minister nentis, on Viljandimaa üks vähestest maakondadest, kus ühinemised ja liitumised on läinud suuremate tõrgeteta.

Mihhail Korb, kõik vabatahtliku ühinemise käimalükkamise tähtajad on praeguseks ümber. Kas need protsessid, mis Viljandimaal haldusreformi mõjul toimuvad, on sellised, nagu riik soovis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles