Mustla viimane väikepoodnik: kõige rohkem müün kiirnuudleid, aga vee peal püsin tänu alkoholile

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kümnendat aastapäeva tähistava osaühingu Tiigi Pood omanik Marge Pissarev (esiplaanil) ütleb end olevat väikepoodnikuna vastu pidanud tänu sellele, et tal on võitleja hing ja toetavad lähedased. Selle kinnituseks seisavad tema selja taga müüja Ljudmilla Razmõslova ja poeg Alger Pissarev.
Tänavu kümnendat aastapäeva tähistava osaühingu Tiigi Pood omanik Marge Pissarev (esiplaanil) ütleb end olevat väikepoodnikuna vastu pidanud tänu sellele, et tal on võitleja hing ja toetavad lähedased. Selle kinnituseks seisavad tema selja taga müüja Ljudmilla Razmõslova ja poeg Alger Pissarev. Foto: Elmo Riig

Kui Marge Pissarev 20 aastat tagasi töötukassa kaudu müüja-müügisekretäri kursustele läks, avaldas õppejõud juba pärast põgusat tutvust veendumust, et ta on justkui sündinud müüja. Nüüd on ta üks viimastest Viljandimaa iseseisvatest väikepoodnikest.

Elu esimese müüjapraktika läbis Pissarev Mustla alevikus osaühingu Tarvastu Leib kaupluses ning hiljem sai ta samasse ettevõttesse ka püsiva töökoha. Kui firma 2004. aastal poe kinni pani, võttis müüja oma õlule riski hakata füüsilisest isikust ettevõtjaks ning ostis müügikoha koos sisustusega ära. Kolm aastat hiljem asutas ta juba pereettevõtte, osaühingu Tiigi Pood, mis tähistab tänavu tegutsemise kümnendat aastapäeva.

Marge Pissarev, te hakkasite tillukeses Mustlas Tiigi toidupoodi pidama eelmise kümnendi keskel, mil kõikjal Eestis võtsid võimu suured kaupluseketid ja üksiküritajad riburada pidi lõpetasid tegevust. Kust te olete võtnud jõu vastu voolu ujuda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles