Aasta tõi liikluses vähem vigastatuid

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See avarii juhtus 2. novembril Viljandi piiril. Eesti liikluskindlustusfondil läks Viljandimaal mullu kirja kokku 471 avariid.
See avarii juhtus 2. novembril Viljandi piiril. Eesti liikluskindlustusfondil läks Viljandimaal mullu kirja kokku 471 avariid. Foto: Marko Saarm

Mullu Viljandimaal juhtunud liiklusõnnetustes sai viga 38 inimest, mida on 19 võrra vähem kui tunamullu.

Eelmisel aastal juhtus maakonnas Eesti liikluskindlustusfondi statistika põhjal ühtekokku 471 pisemat või suuremat avariid. Neist 77 juhul tuli Viljandi politseil õnnetuse täpsemate asjaolude selgitamiseks alustada menetlust.

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam selgitas, et politseinikud kutsutakse avariipaika tavaliselt kolmel põhjusel. Mundrimehed tuleb sündmuskohale kutsuda siis, kui õnnetuses on inimene viga saanud või hukkunud, ning juhul, kui asjaosalised ei saa süüdlase selgitamises kokkuleppele või on õnnetuse põhjustaja sündmuskohalt sootuks lahkunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles