Teiseks jäänud idee viiakse siiski ellu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel järveäärselt kunstmuruväljakult ülesvõetud kate seisab praegu kokkurullituna sealsamas. Suure tõenäosusega leiab see peagi kasutust Kesklinna kooli pargis.
Suvel järveäärselt kunstmuruväljakult ülesvõetud kate seisab praegu kokkurullituna sealsamas. Suure tõenäosusega leiab see peagi kasutust Kesklinna kooli pargis. Foto: Elmo Riig

Olgugi et ettepanek kasutada suvel Viljandi järve äärest üles võetud vana kunstmuru Kesklinna kooli juurde jalgpalliplatsi tegemiseks, jäi hiljutisel kaasava eelarve ideevõistlusel teiseks, on linnavalitsus langetanud põhimõttelise otsuse see tänavu ära teha.

Eelmisel aastal läbis linnale kuuluv kunstmuruväljak põhjaliku uuenduskuuri ja selle vana kate jäi üle. Sellele viidates tegid jalgpallihuvilised eesotsas treeneri ja kehalise kasvatuse õpetaja Jaak Luhakoodriga ettepaneku kasutada kaasava eelarve 30 000 eurot selle mahapanekuks Kesklinna kooli parki.

Valdkonda hästi tundvate inimeste kinnitusel on maakonnakeskuses vajadus jalgpalliväljakute järele viimastel aastatel tublisti kasvanud. Esiteks on kosunud jalgpalliklubi Tulevik ning teiseks on ka harrastajaid juurde tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles