Linn ostab 23 bussiootekoda (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala peatuse bussiootekoda on üks, millest JCDecaux lasi eemaldada reklaami ja mille uueks peremeheks saab linn.
Ugala peatuse bussiootekoda on üks, millest JCDecaux lasi eemaldada reklaami ja mille uueks peremeheks saab linn. Foto: Elmo Riig

Möödunud aasta lõpus sai otsa bussiootekodade paigaldamise ja hooldamise leping, mille Viljandi linn oli sõlminud osaühinguga JCDecaux Eesti,  ning linnal tuli valida, kas osta vanad paviljonid ära või lasta paigaldada uued.

Linnavalitsuse hangete pea­spetsialist Kaidi Braun ütles, et välireklaamifirmale JCDecaux kuulub Viljandis 23 ootekoda, millest esimesed on paigaldatud juba 1996. aastal. Firma on nõus need maha müüma. Leping on ettevalmistamisel ja Braun avaldas lootust, et see sõlmitakse veel sellel nädalal.

Kõigi 23 paviljoni omanik on lepingu jõustumise järel Viljandi linn ja paviljonid müüakse täiskomplektidena. Braun rõhutas, et omanike vahetuse käigus ootekodasid ei demonteerita ega teisaldata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles