Viljandlased on tartlase kenasti omaks võtnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel Viljandi spordikooli aerutamistreeneri ametisse asunud Peeter Becker tunneb rõõmu selle üle, et teda on Viljandis hästi vastu võetud ja treeningutele on lisandunud hulk noori harjutajaid.
Kevadel Viljandi spordikooli aerutamistreeneri ametisse asunud Peeter Becker tunneb rõõmu selle üle, et teda on Viljandis hästi vastu võetud ja treeningutele on lisandunud hulk noori harjutajaid. Foto: Marko Saarm

Viljandlased on eelmisel kevadel siinsete aerutajate juhendamise enda kanda võtnud tartlase Peeter Beckeri tema enda sõnul väga hästi vastu võtnud.

«Sügisest alates on Tartu vahet sõitmist vähemaks jäänud. Naine leidis Viljandis tööd ja kolisime kogu perega siia,» lausus paljukordne Eesti aerutamismeister, endine Eesti koondise liige ja juhendaja ning rahvusvaheliste tiitlivõistluste kogemuste poolest rikas Becker.

Nagu ta ütles, Viljandi spordikooli aerutajatega töö käib, ent sportlikus plaanis tuleb poolehoidjatel ja noortel harjutajatel veel veidi kannatust varuda ja tulemusi oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles