Tervisetoa logol on inimesed südames

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisetoa logo
Tervisetoa logo Foto: Repro

Veebruaris välja kuulutatud Viljandi maavalitsuse tervisetoa logo võistluse võitis kultuuriakadeemia üliõpilane Evelyn Bernard. Võistlema oli saadetud 27 kavandit.


Tervisetoa assistent Heli Arak ütles, et võitjaks valitud logol on stiliseeritud kujul kaks inimfiguuri ning südame kujutis.

«Figuuride põhiidee on tervisliku ja liikuva eluviisi propageerimine. Selle tulemuseks on terve ja tugev süda, mis omakorda on aluseks õnnelikule, täisväärtuslikule ning harmoonilisele elule,» on lisanud autor oma tööle selgituseks.

Teise koha vääriliseks hindas žürii võistlustöö, mille autor on Liis Todesk. Tema kavand kujutab südamekujuliste lehtedega puud päikese all.

Üldse laekus 27 kavandit 19 autorilt. Konkursi nõuetele vastas neist 24. Töid hindas viieliikmeline žürii koosseisus Elo Paap, Anu Kivi, Margit Pajo, Alard Tallo ja Tiia Kallas.

«Konkurss oli üllatavalt tugev nii esitatud kavandite rohkuse kui ka taseme poolest. Autorid olid terviseedenduse kujutamiseks leidnud huvitavaid sümboleid ning kirjutanud neist ilmekalt,» kõneles Heli Arak, tänades ühtlasi kõiki osalejaid.

Kõnealuse võistluse eesmärk oli leida Viljandi maavalitsuse tervisetoale logo, mida saab kasutada trükistel, meenetel, interneti kodulehel ning tegevustes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles