Josten Vaidem astus alanud aastal profileeri lävepakule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu Vaulx-en-Velin` Vulco klubiga lepingu sõlminud Josten Vaidemi sõnul on see nii-öelda eliitklassi amatöörmeeskond, mis on olnud paljudele ratturitele hüppelauaks Prantsuse profimeeskonda.
Tänavu Vaulx-en-Velin` Vulco klubiga lepingu sõlminud Josten Vaidemi sõnul on see nii-öelda eliitklassi amatöörmeeskond, mis on olnud paljudele ratturitele hüppelauaks Prantsuse profimeeskonda. Foto: Marko Saarm

​Viljandi rattaklubi kasvandik, Olustverest pärit Josten Vaidem valmistub oma neljandaks täispikaks hooajaks Prantsusmaal. Ta on seni kandnud kolme amatöörmeeskonna vormi ja nüüd saab teoks järjekordne klubivahetus.

Esialgu seisab 22-aastasel ratturil aga ees treeninglaager Hispaanias, kuhu ta lendab homme pärast põgusat puhkust kodus. Hooaja alguseni pole jäänud enam palju aega ja enne seda tuleb ära teha veel hulk tööd.

«Prantslased on just hooaja alguses heas vormis. Esimesed sõidud on tavapäraselt tugeva tasemega ja neil võistlemise võimalusi otsivad kõik tipptegijad. Ühesõnaga on seal hea võimalus end heast küljest näidata,» rääkis Vaidem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles