Päästjad kohtusid uue aasta esimesel päeval vana murega

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. jaanuaril moodustasid operatiivsõidukid Leies Pihlaka tänav 16 kortermaja ees korraliku rivi, mida naine, kelle suitsuandur üürgas, nimetas riigi raha raiskamiseks.
1. jaanuaril moodustasid operatiivsõidukid Leies Pihlaka tänav 16 kortermaja ees korraliku rivi, mida naine, kelle suitsuandur üürgas, nimetas riigi raha raiskamiseks. Foto: Ketlin Beljaev

1. jaanuaril said Põltsamaalt, Viljandist ja Kolga-Jaanist Leie kihutanud päästjad soovida üksteisele head uut aastat vana tuttava kortermaja ees, kus naabrite omavaheline tüli on tekitanud ainüksi viimase kolme nädala jooksul kolm valeväljakutset.

Igal korral on esimesel korrusel elav Hillar Varusk helistanud häirekeskusesse ja teatanud, et tema peal olevas korteris lõugab suitsuandur. Kui tema täidab oma sõnul vaid kodanikukohust ja reageerib hoiatavale helisignaalile nii nagu peab, siis lahkhelid naabrite suhetes on kestnud juba pikemat aega ja andurid üürgavad tema jutu järgi nii päeval kui öösel.

Riigi raha raiskamine

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles