Viljandimaa seenioridel jäi seljataha edukas hooaeg

, Viljandi spordiveteranide koondise liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordiveteranide koondise edukas teatevõistkond mullustel spordimängudel Haapsalus. Vasakult Aivar Hommik, Riivo Neering, Voldemar Kangilaski, Leili Särg, Kaire Roosalk, Silja Mikk, Artur Saar ja Lilian Estorn.
Viljandi spordiveteranide koondise edukas teatevõistkond mullustel spordimängudel Haapsalus. Vasakult Aivar Hommik, Riivo Neering, Voldemar Kangilaski, Leili Särg, Kaire Roosalk, Silja Mikk, Artur Saar ja Lilian Estorn. Foto: Erakogu

Viljandi spordiveteranide koondise liikmetel on möödunud aastale tagasi vaadates põhjust rahul olla.

Läinud hooaja kaalukaimatel võistlustel, veteranide maailmameistrivõistlustel Austraalias saavutas Silja Mikk N-40 vanuseklassis nii Eesti 4 x 100 kui 4 x 400 meetri teatejooksu koosseisus kuldmedali. Meestest pälvis Arvo Nurm Perthis peetud tiitlivõistlustel M-65 vanuseklassi kuulitõukes pronksmedali.

Nüüdseks on Viljandi spordiveterandide koondise liikmete kontol 97 kergejõustiku tiitlivõistluste medalit. Kõige enam, 54, on neid 23. detsembril 90-aastaseks saanud Hilja Bakhoffil. Edukuselt järgnevad sellele südikale spordiveteranile Arvo Nurm 12, Raimo Sarv kuue, Meinhard Kirm viie, Herbert Sepp ja Silja Mikk nelja, Aivar Hommik ja Lilian Estorn kolme, Voldemar Kangilaski ja Margus Mikkor kahe ning Tiit Veiber ja Aave Hommik ühe medaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles