Noored muusikud tulevad taas Viljandisse kooli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algab Viljandis noorte rütmimuusikute festival «Koolijazz=Jazzikool 13,0». Kavas on õpi- ja jututoad, ansambli- ja pilliõppetunnid. Laiemale avalikkusele pakutakse Viljandi pärimusmuusika aidas kolme muusikaõhtut.  

Seekordsel festivalil kannavad põhiõppetöö raskust Kadri Voorand, Laura Junson, Kirke Karja, Madis Meister, Allan Järve, Reigo Ahven ja Janno Trump, kes koos osalejatest moodustatud festivaliansamblitega astuvad üles 5. jaanuaril lõppkontserdil «Jazzikool». Õpitubasid annavad ka Iñaki Sandoval ja Kristjan Randalu.

Festivali avaõhtul 3. jaanuaril on noorte rütmimuusikute võistumängimine «Mängu Ilu. Kuues». Osalejaid on Lihulast, Valgast, Pärnust, Viljandist, Kuressaarest ja Tartust. Žürii tööd juhivad Kristjan Randalu ja Kadri Voorand. Võitjad kuulutatakse välja 5. jaanuaril festivali lõppkontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles