Viljandlannad pärjati laureaaditiitliga

, spordikooli võimlemistreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maagümnaasiumi neljanda klassi tüdrukutest koosnev võimlemisrühm pärjati laureaaditiitliga.
Maagümnaasiumi neljanda klassi tüdrukutest koosnev võimlemisrühm pärjati laureaaditiitliga. Foto: Rein Grünbach

Laupäeval Viljandi spordihoones peetud Eesti koolispordi liidu võimlemisfestivalil teenisid mõlemad Viljandimaa rühmad kõrgeima tunnustuse, laureaadinimetuse.

Tänavu 21. korda asetleidnud koolide võimlemisfestivalil astus Viljandi publiku ette 15 Eesti kooli 29 liikumis- ja võimlemisrühma, mille koosseisus näitas oma oskusi üle 300 õpilase.

Võisteldi neljas vanuseastmes: I—III, IV—VI, VII—IX ja X—XII klass.

Viljandist astusid üles maagümnaasiumi neljanda klassi ja Jakobsoni kooli gümnaasiumiastme rühm.

Kuueliikmeline žürii hindas kava tehnilist täitmist, kompositsiooni, muusikavalikut ja esinemise väljenduslikkust ning otsustas välja anda viis laureaaditiitlit parimatele rühmadele ja neli liikumisrühmadele. Samuti anti välja kuus eriauhinda.

Mõlemat Viljandi esindust peeti laureaaditiitli vääriliseks.

Võidukasse maagümnaasiumi võimlemisrühma kuulusid Hanna-Liisa Peerna, Katerina Suja, Reilika Ritson, Marian Kaur, Kerli Kink ja Ingrid Hakmann. Tiitli tõi kava «Menuett», mille autor on Sirje Lõssov. Tüdrukuid treenib Urve Tamm.

Jakobsoni kooli vanema astme võimlemisrühm tuli laureaadiks juba neljandat aastat järjest. Edukasse rühma kuulusid Anu Koppel, Kertrud Jaeski, Berit Asuküla, Kerti Suur, Greete Tillo, Helle-Riin Sõmer, Annika Ilves ja Liis Elmet. Võistkonna treener ja kava autor on Sirje Lõssov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles