Võimuliidu hääled andsid opositsioonile võidu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnaasiumis õpetajaametit pidav 25-aastane Juhan-Mart Salumäe on volikogu suurima opositsioonijõu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni juht.
Viljandi gümnaasiumis õpetajaametit pidav 25-aastane Juhan-Mart Salumäe on volikogu suurima opositsioonijõu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni juht. Foto: Elmo Riig

Opositsiooniliidri saamine Viljandi noortevolikogu juhiks polnud sugugi linna võimuliidu soov. Salajasel hääletusel läks vähemalt kaks häält rändama ning võimuliidu esindajal tuli leppida kaotusega.

Sellel volikogu koosseisul tuli kolme aasta jooksul juba viiendat korda ametisse nimetada noortevolikogu ametlik esimees ning nagu tavaliselt pakkusid oma esindaja välja nii koalitsioon kui opositsioon. Kui kõik oleks läinud nii, nagu mõni aeg varem võimuliidus kokku oli lepitud, oleks juhiks pidanud saama reformierakondlane Oliver Muni.

Üllataja lootis võitu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles