Politseimajas korraldatud lahtiste uste päev pani kainestuskambri asuka selle vastu protestima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel ajal kui lapsed said uudistada tühja kainestuskambrit, röökis kõrvalruumis üks magama toodud kodanik, kes lubas algul kõiki kohtusse kaevata ja avaldas seejärel soovi ka ise lahtiste uste päevast osa saada. Ta jäeti siiski luku taha.
Sel ajal kui lapsed said uudistada tühja kainestuskambrit, röökis kõrvalruumis üks magama toodud kodanik, kes lubas algul kõiki kohtusse kaevata ja avaldas seejärel soovi ka ise lahtiste uste päevast osa saada. Ta jäeti siiski luku taha. Foto: Marko Saarm

Politseimaja lahtiste uste päev oli ühesuunaline ehk sisse ja välja said käia need, kes olid vabatahtlikult korrakaitsjate tööd uudistama tulnud. See ei meeldinud sugugi ainsale kainestusmaja kliendile, kes läbi raudukse sajatusi pildus ja kõiki kohtusse kaevata lubas.

Kella 11-ks kogunes Viljandi politseimaja juurde enam kui sada huvilist, kelleks enamasti olid lasteaiaealised lapsed koos vanematega. «See on tõesti üllatus, et teid nii palju on,» tunnistas politseimaja juht Künter Pedosk, kui politseinike spordisaalis külalistele tere ütles. «Aga see on meeldiv üllatus.»

Pedosk tõdes, et viimasel ajal on huvi politseitöö vastu suurenenud ja ka abipolitseinike hulk kasvab. «See on muidugi väga tore.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles