Bussijuht auklikule teele ei sõitnud ja jättis inimesed kõleda tuule kätte (2)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilseks olid hooldemehed masinatega Väluste ja Mõnnaste kandis auklikud kruusateed üle käinud, kuid vaatepilt jättis endiselt halva mulje. Keskpäeval sealt läbi sõitnud liinibussi juht ütles, et üle 30 kilomeetri tunnis ta liikuda ei saa.
Eilseks olid hooldemehed masinatega Väluste ja Mõnnaste kandis auklikud kruusateed üle käinud, kuid vaatepilt jättis endiselt halva mulje. Keskpäeval sealt läbi sõitnud liinibussi juht ütles, et üle 30 kilomeetri tunnis ta liikuda ei saa. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa kruusateede seisukord on viimasel ajal nii hulluks muutunud, et maaliinide bussijuhid tõrguvad mõnele lõigule sõitmast. Nagu sellistel puhkudel ikka, jäävad kannatajaiks süütud sõitasoovijad.

Sel nädalal pöördus maavalitsusse naine, kes oli lootnud 23. detsembri õhtul koos lapsega Tarvastu vallast Mõnnaste külast Viljandisse sõita. Ehkki nad olid end aegsasti peatusesse sättinud, jäi sõit tegemata, sest bussi ei tulnud. Et peatus on keset lagendikku, lõikava tuule meelevallas, avaldas naine ametnikele läkitatud kirjas nördimust, et neile vahetult enne jõulupühi selline ebameeldiv kingitus tehti.

Sakala küsis juhtunu kohta maakonna idapoolses servas ühistransporti korraldava osaühingu Automen Viljandi osakonna juhilt Urmas Saaremetsalt ning sai kinnituse, et tol õhtul oli Mustlast Väluste kaudu Viljandisse sõitev bussijuht jätnud tõesti Mõnnastesse põikamata. Kui asi ilmsiks tuli, oli roolikeeraja tehtut põhjendanud hullude teeoludega.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles