Rattaklubi pakkus linlastele uisulusti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Šmidt
Veiko Šmidt Foto: Herki Helves

Rattaklubi korraldusel Viljandi järvel peetud uisunädalal lustis jäisel ringil üle kolmesaja huvilise. Pühapäeval käis nädala lõpetuseks jääl päikesepaistelist talveilma nautimas üle 120 uisutaja.

Ehkki ilmataat oli mitme talvekuu vältel mänginud rajameistritele vingerpussi, peeti uisunädal neljandal katsel suisa ideaalsetes tingimustes. Korralike külmakraadidega, ent tuuletu ja sirava päikesega ilm lubas jääl lustida 315 inimesel. Osavõtukordi kogunes 544 ning arvestades Eesti Vabariigi aastapäeval tehtud statistikat, läbiti nädala jooksul uisuovaalil üle 4000 tervisliku kilomeetri.

Ürituse lõppakordiks kujunenud loosimisel võitis auhinna mitu tublit osavõtjat: Kelina Lillemets sai puhvi, Ilona Puna tuttmütsi, Enna Tölp termoskotis joogipudeli, Elerin Laurimäe vihmavarju, Andrus Tölp  termose, Tiina Kuusik rattasärgi, Ulvi Skirta saunalina, Raul-Erik Laur pusa, Merilin Soo, Pilvi Käärik ja Neidi Puur said Mulgi rattaralli pääsme ning Ralf Sitska, Karit Puusild ja Siiri Takkel suure šokolaadi.

Need võitjad, kes loosimisel ei viibinud, saavad auhinna kätte kauplusest Klubisport.
Viljandi rattaklubi juhatuse liige Veiko Šmidt lisas naljatamisi, et eriauhinna, saha ja veetünniga džiibi kolmekuuse kasutusõiguse pälvis rajameister Koit Teder. «Tänu sellele võib olla üsna kindel, et Viljandi järve jääl ootab huvilisi ka järgmisel talvel heas korras uisurada,» lausus ta.

Rattaklubi tänab kõiki abilisi, toetajaid ja agaraid uisutajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles