Õpilased pühendavad vaheaja lähedastele

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi avatud noortekeskuse talvepuhkuse ajal tunnevad noored puudust sellest, et ei saa sealset siseparki kasutada. Pilt on tehtud märtsis korraldatud tõukerattavõistlusel.
Viljandi avatud noortekeskuse talvepuhkuse ajal tunnevad noored puudust sellest, et ei saa sealset siseparki kasutada. Pilt on tehtud märtsis korraldatud tõukerattavõistlusel. Foto: Marko Saarm

Möödunud reedel alanud talvine koolivaheaeg annab õpilastele nautimiseks lausa kaks vaba nädalat. Peamiselt plaanivad nad vaheajal puhata ja akusid laadida.

Tarvastu gümnaasiumi XI klassi õpilane Laura Pakasaar rääkis, et kavatseb talvevaheajal palju aega veeta pere ja lähedaste seltsis, sest kooliajal on palju muid tegemisi ja perekonnaga koosolemise aeg piiratud. «Kindlasti puhkan ja naudin nii-öelda tugitoolisportlase elu, et uueks aastaks oleks nii füüsiline kui vaimne pool valmis uuteks mõteteks ja tegudeks,» rääkis ta.

Samasugune plaan on Viljandi gümnaasiumi XI klassi õpilasel Mait Allasel. «Üritan võimalikult palju puhata ja nii lähedaste kui enda jaoks aega võtta, sest tihedal kooliperioodil seda eriti teha ei õnnestu,» märkis ta.  Aktiivse noorena on tal siiski ka vaheajal palju tegemist: võistlused ja koosolekud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles